Plissegardiner

Enkelt og fleksibelt

Plisségardiner er meget fleksible og kan bruges til alle vinduesfaconer. De fås med afdæmpede og farvestrålende stoffer, forskellige transparentheder og spændende grafiske mønstre.

Du vælger selv, om dine plissegardiner skal have ét eller to lag væv. De dobbelte plissegardiner har flere fordele, f.eks. at de isolerer bedre mod kulde. Du slipper også for de lysstriber, som opstår i hullerne i enkeltplisserede gardiner, der hvor snorene løber ned gennem vævet. Til gengæld kan du med enkeltlags plissegardiner skærme af for indkig og den værste sol uden at mørklægge rummet.

En virkelig smart udgave af plissegardiner er de såkaldte up-and-down-gardiner. På dem kan du hæve og sænke både underkanten og overkanten af plissegardinet uafhængigt, så du helt frit kan vælge, hvor meget af vinduet du vil have dækket.

Plisségardiner har mange forskellige betjeningsmuligheder: De fås med snorlås eller sidetræk, og du kan helt undvære betjeningssnore med det unikke LiteRise® system fra Luxaflex®, hvor du med et let træk eller skub i underlisten hæver og sænker gardinet. Dit plisségardin kan også motorbetjenes med en PowerView® batterimotor med fjernbetjening.

Vil du vide mere om plissegardiner eller bestille et besøg af gardinbussen? Så ring til Carsten på tlf. 25151700.

Inspiration til plissegardiner