Fluerne kommer …

Fluerne kommer …

flue

Så er det endelig ved at være forår! Det betyder sol, varme og mulighed for at få masser af frisk luft ind i boligen. Men med den friske luft følger desværre også en masse fluer og andre insekter, som vækkes til live af forårssolen.

Fluer er ikke bare irriterende, de er også uhygiejniske. For at undgå at blive invaderet af fluer, myg og lignende, er det en god ide at montere insektnet i vinduer og døre. Så kan du roligt lade vinduerne stå åbne hele dagen og endda også om aftenen, hvor insekterne ellers tiltrækkes af lyset fra stuen.

Ved terrassedøren, som ofte står åben hele dagen om sommeren, kan et plisséinsektnet være praktisk. Det trækkes sidelæns som en foldedør og er nemt at åbne og lukke, hver gang nogen skal ud eller ind.

I vinduer er der mulighed for at montere rullegardiner af insektnet. De kan enten placeres udvendigt eller indvendigt, afhængigt af om vinduerne åbner udad eller indad. Rullegardinerne har lister i siderne, så de slutter helt tæt.

Insektnet laves selvfølgelig på mål, så de passer 100 % til dine vinduer og døre – kontakt CaFi Gardiner og lav en aftale om måltagning.

 

  Insektnet  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *